Graphic Designer

…face parte din creație și sarcina sa este să pregătească lucrări prin care să comunice ceea ce dorește să transmită: în text; în canalele de social media (apoi sunt create bannere și grafice vectoriale); în prezentări (broșuri de produse, reclame de presă).

Graphic Designer – creaţie, tipografie

Graphic Designer face parte din creație și sarcina sa este să pregătească lucrări prin care să comunice ceea ce dorește să transmită:
-în text,
-în canalele de social media (sunt create bannere și grafice vectoriale),
-în prezentări (broșuri de produse, reclame de presă).
Un designer grafic trebuie să cunoască și tipografia, adică modelarea limbajului în dimensiunea sa grafică. Graphic Designer selectează și proiectează fonturi pentru a se potrivi cu caracterul comunicării vizuale.

Graphic Designer – liber profesionist

Graphic Designer ca liber profesionist, ajungi să lucrezi de acasă, fără stres, doar respectând termenele limită. Această abordare funcționează foarte bine, considerându-te propriul tău șef.
De asemenea, în calitate de liber profesionist, poți să țintești toată energia către construirea unui portofoliu impresionant care ar putea face furori pentru tine, dacă vrei să-ți asiguri un loc de muncă mai târziu, într-o companie multinațională.

Creşterea creativităţii

Designul grafic este arta de exprimare folosind computere. Pentru a excela ca designer grafic, trebuie să gândiți creativ. O mulțime de idei, vin din momentul în care folosim timpul pentru a gândi.

În calitate de designer, clientul tău vine la tine cu o idee despre ceea ce vrea să realizeze. Este datoria designerului grafic să aducă creativ această idee la viață. A fi creativ este, de asemenea, esențial în construirea portofoliului personal, care să capteze atenția.

Author: Graphic Designer

Când faci însă totul din pasiune, lucrurile vin de la sine. Nu sunt vorbe goale, este o realitate. Mi-au dovedit-o oamenii care au apărut de-a lungul vremii în calea mea. Fără prea mult efort financiar, dar cu multă determinare, mulţi dintre ei au ajuns chiar mai sus decât visaseră vreodată.